Hernings flinkeste og mest serviceminded bil mekaniker

Vi elsker biler, derfor er din bil i gode hænder hos os

build

Vi har drevet vores bilværksted siden 2010, og har haft vores fingre under tusindvis af bilers motorhjelme. Det betyder vi har stor erfaring med stort set alle bilmærker som du finder på det danske marked – alt lige fra Mazda, Suzuki, Opel, Toyota, Kia, Citroen, Jeep til BMW, Audi, Mercedes, VW mm.

Vi ved du er afhængig af din bil er godt kørende, derfor sætter vi en stor ære i at hjælpe dig med at den kan køre uden komplikationer.

 

Vi udfører:

Reparationer

Vi udfører alle former for bilreparationer. Alt fra udskiftning af tandrem til udskiftning af udstødning mm. Hvis du er i tvivl om vi kan udføre en given opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan det meste, og mener vi at en kollega ville kunne gøre det bedre – henviser vi dig til ham.

Synsklargøring

Inden din bil skal køres i synshallen, er det en god ide at få kørt den til syn klargøring hos en mekaniker. Vi har stor ekspertise i at udføre synsklargøringer, og finde eventuelle fejl der skal udbedres, før din bil kan gå gennem syn.

Vi har altid aktuelle synstjeklister, som gør at vi gennemgår nøjagtig de samme elementer som de tjekker i synshallen. Ved at få udført en synsklargøring, kan du få udbedret eventuelle fejl, inden du kører din bil igennem synshallen. Viser det sig at din bil er i tip top stand, vil du allerrede kunne køre gennem synshallen første gang.

Dækskift

Husker du at have den rigtige dæktype på din bil, som passer til årstiden?

Bremser

Vi har stor ekspertise i at skifte bremser på alle slags bilmærker. Så trænger dine bremser til en omgang, klarer vi det nemt og uden problemer for dig.

Udstødning

Skal du have skiftet din udstødning eller katalysator, er du kommet til det rette sted. Det er en af de mere gængse ting som biler har brug for at få udskiftet. Specielt ved køb af brugte biler, er det ikke sikkert at din udstødning holder i flere år. Vi skifter derfor ofte udstødninger for vores kunder.

Motorskift

Er din motor stået helt af? Så kan vi hjælpe dig med at skifte hele motoren, så din bil bliver godt kørende igen.

Gearkasse/koblingsskift

Gearkassen i din bil kan være gået i stykker af flere forskellige årsager, er den ikke til at rede – har vi stor erfaring med at udskifte hele gearkassen. Så din bil kan blive godt kørende igen.

Service

Er det tid til serviceeftersyn af din bil, så klarer vi naturligvis det – og udfylder de nødvendige papirer i din bils servicebog. Ved jævnligt at få udført service på din bil, vil det øge bilens værdi hvis du en dag ønsker at sælge den.

Fejlsøgning

Ved du ikke hvad der er galt med din bil, har vi teknologisk måleudstyr som hjælper os med at lokalisere eventuelle problemer eller fejl der er i din bil.

Aircondition/klimaanlæg service og reparation

Det er vigtigt at få udført service på sin bils aircondition anlæg løbende. Et normalt A/C system taber 10% af sit kølemiddel om året – og manglen på kølermiddel kan medføre at A/C systemet går i stykker. Som med de fleste ting er vedligeholdelse billigere end reparationer, så der er mange penge at spare ved at få udført et serviceeftersyn minimum hvert 2 år. Ved at have et A/C anlæg der er i topform nedsætter du samtidigt risikoen for overophedning af bilens motor, samt undgår et øget brændstofforbrug.

4 Hjulsudmåling (sporing)

En 4 hjulsudmåling udføres på din bil for at afgøre om hældningen og retningen på bilens hjul er korrekte. Ved at få udført en 4 hjulsudmåling vil dine dæk holde længere, da slitagen vil formindskes, bilens bremse egenskaber øges, og det vil betyde at din bil bruger mindre brændstof. Derfor er det en vigtig ting at få tjekket engang imellem.

Trailer

Vi udfører alt i servicering og reparation af trailere.
Dygtig mekaniker Herning

Ring nu og få en uforpligtende snak

om hvad vi kan gøre for dig, og din bil

...det er gratis

 81714244